Bilverkstad i Gävle

Bilverkstad i Gävle

Hej på er!

Vet ni vad jag har gjorde idag på morgonen när jag skulle till jobbet? Jag valde att ta en promenad till jobbet vilket innebär tre kilometer enkel väg, det är inte illa för någon som brukar ta bilen 500 meter till affären. Anledningen till att jag tog är för att jag har lämnat in bilen på en bilverkstad här i Gävle, så jag hade egentligen inget val. Men jag är ändå lite stolt över att jag valde att gå istället för att ta bussen. Det är egentligen inte några fel på bilen utan jag kände för att lämna in den hos en bilverkstad för lite service så att den håller sig i bra skick, den har gått en bra bit så det är viktigt att få in den på service med jämna mellanrum. Jag brukar alltid lämna den hos samma bilverkstad eftersom jag alltid får en bra service till rimligt pris och framförallt så är de väldigt trevliga.

Här i Gävle känns det som att tiden står still för tillfället, det är samma visa dag in och dag ut. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få tiden att gå lite fortare så att vi kan få sommar. Det har faktiskt gått så långt att jag börjat titta på lite alternativa arbeten i andra städer utanför Gävle och även börjar kika på boenden. Jag känner att det kanske är dags för mig att prova på att bo på en plats med lite storstadspuls där det händer saker, men det är inte så lätt att hitta ett jobb som man vill ha. Dessutom så har jag familjen och släkten här hemma i Gävle och det är givetvis en trygghet men det finns inget som egentligen hindrar mig från att inte flytta till en större stad.  


Kommentarer är stängda.