Nordquist Drifting Team

Nordquist Drifting Team

Hej och välkomna på er mina fina läsare! Idag ska vi prata om en däckverkstad som håller på med däckbyte i Örnsköldsvik och jag åkte dit för att jag var tvungen att byta till mina vinterdäck eftersom snön har kommit nu. Jag hade tänkt göra det tidigare, men jag har inte haft tiden eller orken till att göra det, lat som jag är.

Jag tog i alla fall tag i mig själv och åkte till denna däckverkstad som håller på med däckbyte i Örnsköldsvik för jag ville inte åka fast av polisen för att jag har på sommardäck när man egentligen skulle byta till vinterdäck för flera veckor sedan. Jag hade inget val helt enkelt och jag kände att jag ville ha hjälp av någon som kan däckbyte i Örnsköldsvik, för om jag hade gett mig på det själv så hade bilen inte rullat riktigt om man säger så. Jag är inte den händiga typen och det vet alla i min närhet om. Det tog ett tag att åka dit, men jag kände att det var värt det eftersom de har hjälpt mig innan och att jag alltid har vart nöjd, och sedan blev jag hur nöjd som helst denna gången också. De gör mig helt enkelt aldrig besvikna. Så jag vill påminna er som inte har bytt däck än att göra det, annars så kan ni råka illa ut, både med olyckor, men också att ni kan få böter av polisen. Ta han om er där ute och tänk alltid på säkerheten först. Ni är så fina och jag uppskattar er så mycket! Ha det bra så hörs vi i nästa inlägg!


Kommentarer är stängda.