Transporter i Karlshamn och en glass i solen

Transporter i Karlshamn och en glass i solen

Hejsan på er

Här i Karlshamn skiner solen och jag sitter i min budbil och mår ganska gott. Jag kör olika slags transporter runt omkring i Karlshamn och med några mils omnejd. Det är olika slags transporter och bud främst till företag. Man har ju ett ganska pressat körschema så att man hinner med alla leveranser och så att kunderna får sina grejer i tid, men har man tur och allting flyter på bra så kan man få lite tid över och kan ta en glass i solen som nu.

Snart ska jag brumma vidare med de sista av mina transporter för idag, sen väntar en härlig helg. Vad jag gillar med detta jobbet är att jag får träffa många trevliga kunder men jag får också köra bil som jag tycker är roligt. Jag trivs att jobba själv men så får man ändå det sociala varje gång man ska leverera något. Jag kan lyssna på vilken musik jag vill i bilen och hur högt jag vill och jag kan sitta och sjunga utan att det stör någon annan. Ibland när jag har stått i någon bilkö och jag sitter där i bilen och diggar och sjunger så tittar folk lite roligt på mig men det bjuder jag på.

?Det är många som blir irriterade och stressade av bilköer men jag brukar ta det med ro, det finns ju inget man kan göra åt det ändå. Då får man försöka göra det bästa av situationen och att sjunga och ”bildansa” är ett bra sätt att hålla undan stressen. Ibland kan det ju absolut bli lite stressigt om köer eller hala väglag gör att jag blir försenad i mitt körschema, men är det utanför min kontroll så brukar ändå kunderna ha förståelse för det. Nu får ni ha en alldeles underbar fredag så ska jag köra vidare.


Kommentarer är stängda.