Jag behöver laga min kylare

Jag behöver laga min kylare

God förmiddag och välkommen! Vad roligt att du har klickat dig in här för att läsa ett nytt inlägg. Idag tänkte jag be er om tips på företag som jobbar med att laga kylare i en traktor, jag behöver nämligen hjälp med det och vet inte riktigt vart jag ska vända mig för den hjälpen.

Med tanke på att det är något som jag behöver hjälp med har jag spenderat lite tid med att kolla upp olika företag inom branschen. Hittills har jag hittat ett par olika företag som verkar kompetenta inom området, Kalmar Kylarrenovering är ett av företagen jag har hittat. Personligen tycker jag att det verkar som ett bra och seriöst företag men jag skulle vilja höra med er innan jag bestämmer mig för något. Därför skulle jag vilja fråga er ifall ni vet något om det här företaget, kanske har ni själva eller någon i er närhet tagit hjälp av dem. I så fall får ni gärna informera mig om vad ni tycker om dem och deras arbete. Ni får även motivera varför eller varför jag inte bör ta hjälp av dem med att laga min kylare i min traktor. Det hade verkligen hjälpt mig att få veta er uppfattning om dem, på så sätt blir valet enklare för mig. Ingen i min närhet har nämligen tagit hjälp av dem så jag har inget att gå på förutom det som står på deras hemsida. Sedan får ni gärna komma med förslag om ni vet något annat företag, alla förslag och tankar uppskattar otroligt mycket. Kort sagt vill jag med det här inlägget få redan på vad ni vet om det här företaget så att jag vet om jag ska vända mig till dem för att laga min kylare i min traktor. 


Kommentarer är stängda.